Arkitekt

Som arkitekt vil du selvfølgelig gerne imødegå dine klienters ønsker. Du udtænker og tegner et forslag som svar til deres krav inden for, økonomi, design, indretning, miljøpåvirkninger og indeklima. Du søger et kompromis imellem alle disse områder og vil selvfølgelig gerne imødegå dem alle på bedste vis. Her kan vi hos BYGCOM være behjælpelige.

Architect in helmet with blueprints looks at camera in a building site

Fremtidens byggemateriale

Vi tilbyder hos BYGCOM tre forskellige typer af profiler. Alle 3 profiltyper har forskellige anvendelsesmuligheder og anvendelsesområder. Profilerne egner sig til en hvilken som helst konstruktion, hvad enten det er loft, ydervæg, skillevæg, etagedæk eller tag.

Vi tegner hos BYGCOM vores elementer, samt laver de fornødne statiske beregninger i et specielt udviklet softwareprogram. Vi er fuldt ud kompatible med de nuværende arkitektprogrammer som BIM, Revit og AutoCad. Dette gør processen hurtigere og nemmere imellem arkitekt og BYGCOM.

Vi har hos BYGCOM udarbejdet et hæfte med retningslinjer og krav til arkitekten for at undgå misforståelser og imødegå fejl i den videre proces: Tegnestandarter

Kontakt Bygcom

Ring +45 60 68 53 63

Vi tilbyder arkitekter