Entreprenør

Er du entreprenør for et byggefirma og ønsker du at levere konstruktioner der lever op til dine kunders ønsker. Det gør vi hos BYGCOM. Vi leverer færdige elementer som du som entreprenør monterer og laver det videre arbejde på. Vores produkter er af meget høj kvalitet og sikrer en solid bygning der lever op til dine krav for det enkelte projekt.

Vores service

Hos BYGCOM er vi specialister i at lave konstruktioner i stål. Et innovativ byggesystem der tilbyder dine kommende projekter mange fordele. Ved et samarbejde med BYGCOM tilbyder vi selvfølgelig alt den fornødne service, der hører til. Vi er altid behjælpelige med både design, beregninger og hjælp med selve konstruktionerne. Vi tilbyder derfor ikke kun selve produktionen, men et større samarbejde med konsulenter, ingeniører og andre eksperter. Vi stræber efter at have 100% tilfredse samarbejdspartnere og kunder.

 

Ved at anvende vores stålsystem er der række fordele som kan beskrives som følgende:

1

Hurtig levering & produktion

2

Hurtig lukket råhus

3

Hurtigere adgang for håndværkere

4

Hurtig process, dermed flere projektor

Herudover er vores stålelementer lette at håndtere og gør at der kun skal bruges minimalt arbejdskraft på byggepladsen. Derved sparer du som entreprenør penge på montagen af bygningen.

Er du innovativ, fremtidsorienteret og går du op i styrke og holdbarhed, så vil BYGCOM være en ideel partner for dig.

Kontakt Bygcom

Ring +45 60 68 53 63

Vi tilbyder arkitekter