Hvorfor anvende stålkontruktioner?

Stål er et formidabelt byggemateriale

Byggeri i stål er en praktisk og godkendt løsning på mange af de problemer man i dag møder på byggepladser med traditionelle byggematerialer. Styrken, formbarheden, de helt præcise samlinger og måden profilerne valses på, åbner op for nye muligheder og solide løsninger.

 

Alle profiler har en ”zink-coating” som beskytter mod korrosion, samt giver en levetid på over 100 år ved korrekt installation. Derudover består alle stålprofiler der leveres til en byggeplads af min. 25% genanvendt materiale. Stålet i sig selv er 100% genanvendeligt.

Fordele ved at anvende koldvalset stål?

  • Den bedste ”vægt til styrke”-forhold på markedet
  • Færre garantisager på maler og pudsarbejde da stål ikke krummer, krymper, revner osv.
  • Ingen overflader der skal efterses da alle skruer i samlinger er undersænket fra fabrikationen.
  • Ensartet kvalitet sikre mindre spild. Stålet vil altid have den samme styrke hvorimod meget træ bliver kasseret pga. fejl.
  • Ingen risiko for råd, termitter, insekter eller skimmel i den bærende konstruktion.
  • Giver en god luftkvalitet da stål ikke er organisk, og dermed ikke udleder ustabile organiske forbindelser.

Genbrugeligt

Stålprofilerne er 100% genanvendelige og består i sig selv af 25%
genbrugsmateriale.

Høj præcision og styrke

Det anvendte stål er af meget høj kvalitet og ved valsning udføres alle skrue- og montagehuller meget præcist, hvilket sikrer en stærk konstruktion.

Brandsikkert

Stål kan hverken brænde eller selvantænde, hvilket sikrer et trygt hjem for dig og din familie.

Vejer mindre

Stålprofilerne er kun 1,2mm tynder og vejer derfor betydeligt mindre end mange andre bærende elementer på markedet. BYGCOM-profiler har det bedste "vægt til styrke"-forhold på markedet.

Spar tid og penge

BYGCOM-elementer er hurtige at montere og sikrer et hurtigt lukket råhus. Herved kan den videre byggeproces hurtigt påbegyndes.

Spar mandskab

BYGCOM-elementer er nemme at montere og der spares derved mandskab ved montagen.

Vi er Danmarks førende

BYGCOM er Danmarks førende producent inden for statisk godkendte elementløsninger i stål. Vi leverer stålelementer til råhuse, pakket, samlet og klar til montage. Hvad enten det er normale parcelhuse eller villaer.

 

Med et bærende ydervægselement på kun 89mm med plads til fuld isolering. Giver dette mulighed for at lave ydervægsløsninger helt ned til 350mm. Hos BYGCOM er vi stolte over at kunne bidrage til at gøre de skærpede energikrav lette at håndtere uden at gå på kompromis med indeklimaet.