Om os

BYGCOM arbejder progressivt på at erstatte traditionelle byggematerialer med produkter som fungerer på traditionel vis og som kan spare tid og penge på byggepladsen. Vi tilbyder arkitekter, husejere og entreprenører friheden til at udtrykke deres arkitektoniske drømme, uden at blande materialer eller gå på kompromis med kvaliteten og den samlede pris.

Design

Designfrihed, energioptimering, nem vedligeholdelse, pris besparende, alsidig og kvalitet er alle værdier og et synonym for BYGCOM.

BYGCOM tilbyder stålprofil systemer som har det bedste vægt til styrke forhold på markedet. Profilsystemet er fleksibelt, kompatibelt og prisbesparende. Vi tilbyder den højeste kvalitet af CNC-valsede letvægts stålprofiler, der leveres som et færdigt element eller som separate profiler.

Hos BYGCOM arbejder vi tæt sammen med arkitekter og entreprenører.
Step 1: BYGCOM modtager tegningerne for det kommende projekt i 3D (Haves der ikke 3D tegning, kan BYGCOM være behjælpelige hertil). Step 2: BYGCOM optimerer projektet til vores profilsystem og udfører de nødvendige statiske beregninger. Step 3: BYGCOM sender tegningerne til produktion i vores højmoderne CNC-valselinje. Step 4: BYGCOM leverer elementerne til byggepladsen og herefter er de klar til montage. Step 5: Kunden monterer elementerne med en kran på byggepladsen (BYGCOM kan henvise til erfarne montører).

Produktion, samling og levering tager kun omkring 6 uger for et almindeligt 160m2 parcel hus. Herefter er projektet klar til montering. Et hjem med BYGCOM elementer kan monteres og gøres klar til videre arbejde på en til to hverdage.

Kontakt Bygcom

Ring +45 60 68 53 63

Vi tilbyder Bygherrer